понеделник, 14.07.2025

Издател БЛАЖЕНСТВО ЕООД

#здравословна храна
Всички статии от избрания #tag

Хранене през лятото

В България имаме четири сезона и нашите тела по естествен начин се приспособяват към тях. Тази промяна е пряко свързана и с начина на хранене, ако следваме естествените дадености на земята и природата. В съвременното общество вече има целогодишно почти всякаква храна, която се внася за пазара. Ако наблюдаваме по-осезаемо тялото и потребностите му ще установим, че ни се яде основно сезонната храна, защото тя е в синхрон с природата и нашите хранителни нужди. Примерно динята я има и зимата на пазара, но нейния вкус и хранителна стойност няма общо с лятната диня, расла под жаркото слънце

Земеделско стопанство “Здраве” - село Дълго Поле проведе образователна и вдъхновяваща среща

Програмата на лекцията включваше: Възстановяване на селските райони. Съживяване на семейното производство. Взаимопомощ и сближаване на потребител и производител. Първи стъпки на децата в земеделието, градинарството и животновъдството. Хранителен суверенитет, приоритет номер едно, за обществото. Начини на отглеждане. Обединени в името на една обща кауза. Семена и разсад.

  • ПРЕД.
  • 1.
  • СЛЕД.
© Всички права са запазени, 2025.